Saturday, May 10, 2014

Ranap tak ranap cenggini?

Dahulu..

“Kalau you busy macamana pun…tak apa, I tunggu.”
“You tak pandai masak pun tak apa, kita boleh makan luar je”
“I akan tetap cintakan you walaupun fizikal you berubah.”
“I’m a good listener, you can talk about anything to me.”

Sekarang..

“You selalu busy…I kesunyian so I cari lain lah.
“You tak pernah nak masak kat I, so ‘makan’ luar lah”
“You dah gemuk…I nak yang slim-slim.”
“You cakap banyak sangat…bingit telinga I, BOSAN!!”


Tak rasa macam bull sangat kah?


Ni la main reason kenapa bercinta dan yang sewaktu dengannya ni susah. 


Lelaki cepat bosan. Lelaki is kaki putar alam. Aku tak kata, ini diakui sendiri oleh LELAKI.  So nak kata apa lagi? Hahaha.


p/s- Sekadar coretan ringkas di pagi Sabtu :)

No comments:

Post a Comment