Thursday, June 19, 2014

Slight freedom

Hallu bloggy!
Finally aku dah bebas. No more "P" license ye. Hehe. So, i don't have to worry lesen ditarik balik or whatsoever ;)

Lesen P tu mati kelmarin, tapi harini baru pi renew. Berani kan aku bawa kereta dengan lesen mampoihh :D
Btw, terbaiklah JPJ. Sekejap je menunggunyee. Orang dok canang kata nak kena tunggu lama. 

Piece of information : Renew license RM30/year. Pastu ada bayaran pelarasan nak bagi lesen mati sama dengan tarikh birthday so that hangpa akan ingat lah kan. Yang tu kena RM15.

So, horray sikit haha. Cuih berlagak. PADAHAL.... Parallel parking pon tak reti buat lagi. Dok megah nak pi penang la apa la, tapi hampehhh. Bukan berani pon. Hoho.

Tunggu cekap dulu. Heh.

Adiosss.

No comments:

Post a Comment